Ganesh

Geboortedatum 13 september 2010.


Update voorjaar 2020

Gaat nu naar de Marathi Medium school, het Engels lukte hem niet. Hier doet hij het heel goed. In 2019 was hij verschillende keren ziek maar hernieuwde tests hebben uitgewezen dat hij gelukkig niet HIV-positief is. Lichamelijk is hij echter niet sterk en ook geestelijk loopt hij twee tot drie jaar achter op zijn leeftijdsgenootjes. Zijn gedrag in de hostel is lief en goed.

Voorjaar 2016

Ganesh is nu 5 jaar oud en zit in de 1e klas van de Indira Gandhi High School, English Medium.
Hij is het broertje van Rohini. Net als zijn voormalige straat vriendje Arbaz komt ook hij nog steeds om eten bedelen wanneer Agnesh aan het koken is.
Vaak gaat Ganesh zijn eigen gang te midden van de andere kinderen, daarbij praat hij heel veel in zichzelf.
Hij heeft nog geen HIV test ondergaan, hier zijn wat haken en ogen aan verbonden omdat deze alleen door de ouders aangevraagd mag worden. Agnes Francis, die in een groot professioneel kindertehuis werkt, kan wellicht regelen dat de test in naam van dit tehuis wordt aangevraagd. Dit loopt echter nog. Indien t.z.t. blijkt dat de uitslag positief is (hetgeen dus inhoudt dat hij wel besmet is) dan zal Ganesh helaas in dat tehuis moeten gaan wonen omdat die beter op de zorg en het medicijn gebruik bij deze ziekte zijn ingericht.

Ganesh is in juli 2014 bij ons komen wonen en was samen met zijn moeder aan het bedelen op MG road. (MG road is de meest toeristische winkelstraat in de oude stad.) Zijn moeder heeft aids en omdat ze niet weet wanneer ze gaat sterven is Ganesh bij ons komen wonen. We zullen Ganesh een HIV test laten ondergaan om te weten of hij wellicht ook besmet is.

Scroll to Top