Aradhana

Geboortedatum 13 september 2008.


Update voorjaar 2020

Het gaat goed met haar, haar moeder en broer Vishwas.
Het is heel mooi om te zien hoe haar moeder zich heeft ingezet om haar leven weer op de rails te krijgen. Ze heeft een en woonruimte gevonden. Hierdoor is Aradhana, samen met haar broer Vishwas, weer herenigd met haar moeder. Er is telefonisch contact met Babu en soms komen ze op visite in de hostel.

Voorjaar 2016

Aradhana is nu 7 jaar oud en zit in de 2e klas op de Indira Gandhi High School, English Medium.
Ze is het jongere zusje van Vishwas.
Ze is een verlegen kind dat graag alleen zit. Net als haar broer spreekt ze een voor haar leeftijd redelijk mondje engels.
Haar moeder, die 26 jaar oud is, is erg verdrietig omdat ze haar baan heeft verloren en daarmee haar toekomstplannen ziet wegsmelten. Ze heeft een mislukte zelfmoordpoging gedaan door zichzelf met kerosine in brand te willen steken. Bird’s Nest heeft haar hulp en tijdelijk onderdak aangeboden, maar voorlopig woont ze bij haar broer in huis. Verder biedt de kerk waar wij als Bird’s Nest ook naar toe gaan haar hulp en loopt ze momenteel stage in een kapsalon.

Aradhana is in juli 2014 bij ons komen wonen. Haar moeder is christen geworden en bezig een nieuw leven op te bouwen, ze werkt nu in een warenhuis. Haar plan is om in de toekomst te gaan trouwen en dan met haar kinderen herenigd te worden.

Scroll to Top