jan

10

By Wout

Reacties uitgeschakeld

Categories: Nieuws

Nieuw pand

In september 2015 is een lang gekoesterde droom in vervulling gegaan. Met de hulp van vele sponsors hebben we een eigen gebouw kunnen kopen. In plaats van een drie kamer flat hebben we nu een compleet huis met drie verdiepingen tot onze beschikking. Wat zijn wij, maar ook al onze kinderen, blij en dankbaar dat we deze stap hebben kunnen doen.jul

5

By Wout

No Comments

Categories: Nieuws

Verjaardag

Onlangs was er iemand uit de buurt jarig. Ter ere daarvan kregen al onze kinderen chocolade en een nieuwe schooltas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En omdat het nieuwe school seizoen weer begint moeten er ook weer nieuwe school uniformen gekocht worden. Zien we er zo niet netjes uit?

dec

2

By Wout

No Comments

Categories: Nieuws

Schoenendozen

De kinderen in onze hostel en diverse kinderen uit de buurt mochten schoenendozen ontvangen met daarin allerlei verrassingen voor hun. Wellicht dat u zelf in Nederland ook wel mee hebt gedaan aan zo’n actie. Ook de kinderen waar die schoenendoos heen is gegaan zijn ongetwijfeld heel erg dankbaar.


jan

22

By Wout

No Comments

Categories: Nieuws

Nieuwe kleding voor de kinderen.

Onlangs hebben we bezoek gehad van een aantal mensen die namens St. Look church bij ons kwamen. Ze hadden kleding en cake voor de kinderen meegenomen.

jan

7

By Wout

No Comments

Categories: Nieuws

2012, een nieuw jaar.

Het jaar 2011 is al weer afgelopen.
Als Stichting Bird’s Nest Society een jaar waar we met dankbaarheid op terug kijken.
Een jaar waarin we de acht kinderen die momenteel bij ons in de hostel wonen zowel lichamelijk als geestelijk mochten groeien.
De jongste, Samiksha, woont nog niet zo lang bij ons en zij is dit jaar voor het eerst naar de basisschool gegaan.
De twee oudsten, Nikhil en Rohan, hebben komend jaar de leeftijd bereikt dat ze van school af gaan en buiten de hostel hun eigen leven gaan opbouwen. Deze twee jongens willen echter graag gaan studeren en op dit moment zijn we bezig om daarvoor speciale sponsors te zoeken.
Verder zijn we nog steeds op zoek naar een groter onderkomen of een tweede onderkomen met een extra beheerders echtpaar zodat we in de toekomst een nog groter aantal kinderen kunnen gaan helpen.
Kortom genoeg ontwikkelingen voor het nieuwe jaar wat nu net begonnen is.
Mocht u onze nieuwsbrief nog niet ontvangen en toch graag op de hoogte willen blijven meld u dan via onze contact pagina aan voor het periodiek ontvangen van onze email nieuwsbrief.
Onderstaand nog een aantal voetbal foto’s gemaakt in december 2011. Een aantal mensen uit Nederland die in Pune waren hebben onze jongens voetbal kleding en les gegeven.
jan

7

By Wout

No Comments

Categories: Nieuws

Kerst is altijd een hoogtepunt in de hostel.

mrt

6

By Wout

No Comments

Categories: Nieuws

Marathon loop


Drie van onze jongens hebben meegedaan aan een marathon loop.

De shirts en de petjes mochten ze na afloop houden. Uiteraard zijn ze trots dat ze dit volbracht hebben.

mrt

6

By Wout

No Comments

Categories: Nieuws

Ziekenhuis pasjes


Al onze kinderen hebben nu een eigen pasje voor het ziekenhuis in de buurt. Ze zijn nu dus niet meer afhankelijk van het staats ziekenhuis waar je ’s morgens vroeg aanwezig moet zijn om eind van de dag aan de beurt te zijn.    

Als ik trouwens de rijen op de achtergrond van de pasfoto’s zie vraag ik me wel af hoe kort dan hier de wachttijd zal zijn……….